TOKİ MEHMET AKİF ERSOY ORTAOKULU

Vizyon: Yüksek ahlak sahibi; milli-manevi değerlerle donatılmış, kendisini, çevresini ve ülkesini sürekli geliştirmeyi amaç edinen gençler yetiştirmek.

Misyon: Her yönden örnek insan, örnek vatandaş yetiştiren, bilimsellikten ayrılmadan, dini-milli değerlerle kuşatılmış, iş ahlakı ve örnek çalışma sistemleriyle, bulunduğu bölgede lider bir eğitim kurumu olmak.

Başarılar:

Saatler: 09:00 15:20
Isınma: Merkezi kalorifer sistemi
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 8556387

WEB - https://beylikduzutokimehmetakifersoy.meb.k12.tr

Adres - Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Uludağ Caddesi, No2 Beykent Beylikdüzü/İstanbul

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Adnan Kahveci Mah. Yavuz Sultan Selim Bulvarı Uludağ Cad. No2 Beykent Beylikdüzü/İstanbul

Ulaşım İl merkezinden metrobüs ve Yenibosna otobüs durağından 400A halk otobüsleriyle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca ilçe içindeki dolmuşlar da kullanılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunan okulumuzun il merkezine uzaklığı 30 km´dir.