VELİ BİLGİLENDİRMESİ

BİLGİLENDİRME 

23.06.2023 378

Ortaokul kayıtları 10.00-15.00 saatleri arasında yapılacaktır. 12.30-.13.15 arası öğle molası verilmektedir. 

 

Lütfen aşağıda belirtilen kayıt açıklamalarını dikkatlice okuyalım ve görüşmelere ona göre gelelim.

 

ADRES TAŞIYARAK SAHTE ADRES İLE OKULUMUZA KAYIT OLMAYA ÇALIŞANLARA EMNİYET TARAFINDAN CEZAİ İŞLEM UYGULANMAKTADIR. OKULUMUZDA BÖLGE DIŞINDAN KAYIT İÇİN KONTENJAN YOKTUR. LÜTFEN ISRARCI OLMAYINIZ.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 5. sınıf yeni kayıtları ile 6.7.8.sınıflara nakil kayıtları için duyuru

 

 DİKKAT!!!

 

**SAHTE ADRES İLE ADRES TAŞIYARAK KAYIT OLAMAZSINIZ**

 

*5.sınıflar için yeni kayıtlarda 4.sınıftan mezun olan öğrenciler e-okul sayfasından hangi okula kayıt yaptırması gerektiğini öğrenebilecektir. E-Okul Sistemi üzerinden bizim kayıt bölgemizden sistemimize aday kayıt alanına düşen öğrenciler için adres kontrolü yapılacaktır. 

 

*Veli geçmişe yönelik üzerine kayıtlı elektrik ve doğalgaz faturası ile birlikte yapılacak duyuruya göre okula gelip kesin kayıt yaptıracaktır.

 

*Belge ibraz etmeyenlerden adres doğruluğu beyan dilekçesi alınacak ve emniyete yazı yazılarak adres kontrolü sağlanacaktır.

 

*Unutmayın ki yaptığımız bu uygulamalar bölge dışı ve sahte kaydı engellemek içindir.Bu sebepten dolayı kolaylık göstermenizi rica ederiz. 

 

*5. Sınıf e-okul Sisteminden okulumuz aday kayıt sistemine düşen öğrenciler için kesin kayıt evraklarını(e-okul bilgi formu-adres teyidi için faturalar) okula teslim etme 21-31 Ağustos 2023

 

*6.7.8. sınıf nakil kayıtları  01-08 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

 

YABANCI DİL SINIFI KONTENJANIMIZ DOLMUŞTUR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER

 

*ADRES KAYDI BİZDE OLAN ÖĞRENCİLER için bilgilendirme, form doldurma ve ön kayıt için görüşme yapılmaya başlanmıştır. Yabancı Dil Sınıfları için kontenjan sınırı vardır. Kontenjan dolduğunda ön kayıt ve görüşme sonlandırılacaktır. 

 

*Yabancı dil ağırlıklı sınıf açılıp açılmayacağı sene başı öğretmenler kurulunda bakanlığımızın kararına göre tekrar değerlendirilecektir.

 

*Görüşmeler tedbir amaçlı yapılmaktadır. Yabancı Dil Sınıflarına sadece ön görüşme yapıp yabancı dil sınıfı talep edenler kayıt olabilir.

 

*Yabancı dil ağırlıklı 5.sınıf kesin kayıtları; Ön kayıt görüşmesi yapmış ve form doldurmuş öğrenciler için 15-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. 

 

YABANCI DİL SINIFI İLE DİĞER SINIFLARDA HANGİ DERSLER OKUTULUYOR?

 

*Tüm 5. sınıfların Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Sosyal Bilgiler,Din külltürü ve Ahlak Bilgisi ders saatleri ve müfredatları aynıdır.

 

*5. Sınıf Yabancı dil ağırlıklı sınıflarda öğrenim gören öğrenciler Görsel Sanatlar, Beden Eğitimi, Bilişim ve Müzik derslerinin yerine  ders görmektedir.

 

*Yabancı dil ağırlıklı sınıf ile diğer sınıfların öğrenci sayıları aynıdır.

 

 

 

 Bu ilan duyuru niteliğindedir.